הוראות הכנה
מרכיבים
2 גזרים
2 תפוחי עץ אדומים
2 כפות אגוזים קצוצים
1 גבעול סלרי קצוץ
2 כפות צימוקים
רוטב מיונז
(לפי הצורך)
מיץ לימון
אופן ההכנה
לגרד את הגזרים על פומפייה.לקצוץ את תפוחי העץ ולהוסיף אל הגזר.
לערבב את האגוזים היחד עם הסלרי, הצימוקים השטופים , מיונז ומיץ הלימון. להוסיף את הכל אל תערןבת הגזר ותפוח העץ. לערבב היטב ולהגיש.
ניתן להחליף את הצימוקים ב-2 כפות תאנם מיובשות וקצוצות או תמרים מיובשים קצוצים .
כל אחד וטעמו האישי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון