הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר טלה טחון
2 כפיות "גראם מסאלה"
מלח
5 בצלצלי שאלוט
3 גזרים בינוניים
עלי כוסברה ונענע שלמים
כפית גרעיני כמון קלויים
מיץ מלימון אחד
כפית אחת של ג'ינג'ר מגורד דק בפומפיה
אופן ההכנה
מטגנים במחבת את הבשר עד שהוא נהיה שחום ופריך, מוסיפים מעט מלח ואת ה"גראם מסאלה".
בנפרד קולפים את הגזרים וממשיכים לקלוף את הגזר לרצועות שטוחות לתוך קערה.
מכינים את הרוטב:
חוצים את בצלצלי השאלוט לאורכם וקוצצים אותם דק עם סכין, מוסיפים מלח, ג'ינג'ר, מיץ לימון ואת גרעיני הכמון טחונים.
לבסוף שמים מעט עלי כוסברה מערבבים היטב עם הגזר.
שמים בצלחת את הכבש ומעל יוצקים את הסלט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון