הוראות הכנה
מרכיבים
לסלט:
4 גזרים גדולים, קלופים וחתוכים למקלונים
2 סלקים, קלופים וחתוכים למקלונים
½ כוס עירית קצוצה
לרוטב:
1/3 כוס שמן זית
2 כפות חומץ בלסמי
1 כף מיץ לימון
2 כפיות דבש
1 כפית חרדל
מלח, פלפל שחור
אופן ההכנה
1. הסלט: שמים את הירקות החתוכים בקערה.
2. הרוטב: שמים בצנצנת את שמן הזית, החומץ, מיץ הלימון, הדבש, החרדל, המלח והפלפל. סוגרים את הצנצנת ומנערים היטב לערבוב.
3. יוצקים על הירקות החתוכים, מערבבים ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: דנה שטיינוול
שתף את המתכון