הוראות הכנה
מרכיבים
4. גזרים גדולים ומקולפים
6. שיני שום
1.לימון גדול
1-2 פלפל חריף(שטה או סודניה)
1.כף מיונז (לטעמי עדיף של תלמה)
מלח, לפי הטעם ומעט כןסברה קצוצה לקישוט.
אופן ההכנה
לגרד את הגזר בפומפיה גסה
לכתוש את השום דק מאוד (אחרי שהשום כתוש על קרש החיתוך, בוזקים עליו מעט מלח
ובעזרת כף ממשיכים לעבד על הקרש עד שנוצרת משחת שום.)
להוסיף את השום לגזר, לקצץ דק מאוד את הפילפל החריף ולהוסיף לגזר,
להוסיף את מיץ הלימון (אם אין לימון ניתן להשתמש במעט מלח לימון) מלח לפי הטעם
וכף לא גדושה מיונז , לערבב היטב את כל החומרים בקערה להניח בכלי הגשה ולקשט
בכוסברה ירוקה קצוצה. בתאבון יעקב.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון