חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט גזר טוניסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט גזר טוניסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
3 גזרים גדולים
1 בצל גדול
2 כפות שמן לטיגון
2 כפות מיץ לימון טרי
1/4 כפית מלח
1/2 כפית קימל טחון
1 כף הריסה,או פפריקה חריפה
1 כוס מים.
אופן ההכנה
קולפים את הגזר.מבשלים במי מלח עד ריכוך.מסננים,ומועכים בקערה,בעזרת מזלג.
קוצצים דק את הבצל ומטגנים בשמן החם עד שישחים,חום כהה.(לא לחרוך אותו).
מוסיפים את הגזר המעוך לסיר ומערבבים.מטגנים קלות תוך בחישה,ומוסיפים את שאר החמרים.מבשלים על להבה בינונית כ-20 דקות,עד שהנוזלים מתאדים.
מצננים במקרר,מגישים קר.את הסלט נהוג להגיש לליל שבת ובשבת בצהריים,כתוספת לקוסקוס,מרק וללחם השבת.
טעמו מיוחד ופיקנטי.
מגיש: קיבי
מקור: זברה
שתף את המתכון