הוראות הכנה
מרכיבים
4 גזרים בינוניים
¼ ראש כרוב לבן
2 גמבות אדומות מוחמצות
רוטב:
1 גביע יוגורט
2 כפות מיץ לימון או חומץ בן יין
2 כפות שמן
½ כפית זעתר, או קורנית (טימין)
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1. קולפים את הגזרים ומרסקים במגרדת גסה או במעבד מזון, קוצצים דק את הכרוב (במעבד מזון), חותכים את הגמבות לרצועות דקות.
2. שמים את כל הירקות החתוכים בקערה ומערבבים קלות.
3. להכנת הרוטב טורפים יחד את כל החומרים ומשפרים תיבול לפי הטעם האישי.
4. יוצקים את הרוטב על הסלט , מערבבים ומגישים.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים ישן
שתף את המתכון