הוראות הכנה
מרכיבים
8 גזרים בינוניים
5 שיני שום פרוסים דק
1 כפית פלפל שחור
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1/2 כפית מלח גס
1 כף מיץ לימון
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
1. קולפים את הגזרים ומורידים קצוות
2. פורסים את הגזר לטבעות דקות
3. מרתיחים סיר עם מים ומוסיפים פנימה את טבעות הגזר ל 5 דקות לערך
עד שמתרכך לדרגת (אל דנטה)
4. למחבת חמה עם 3 כפות שמן זית מוסיפים את התבלינים ומערבבים ל 2 דקות מוסיפים
את פרוסות השום וכף מיץ לימון ל 2דקות נוספות
5. מוסיפים את טבעות הגזר המרוכך והפטרוזיליה ומערבבים כ 3 דקות
*** יש המועכים את הגזר אני אוהב בטבעות שלמות
מגיש:
מקור: קמיליה
שתף את המתכון