חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט דג מלוח (הרינג) בסגנון אוקראיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחד הסלטים הנודעים והטעימים באוקראינה
סלט דג מלוח (הרינג) בסגנון אוקראיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחד הסלטים הנודעים והטעימים באוקראינה
הוראות הכנה
מרכיבים
4 חצאי פילה הרינג (או 2 דגי הרינג מהחבית)
4 גזרים קלופים ומורתחים עד שהם מרוככים בחצים
5 תפוחי אדמה קלופים ומבושלים אך לא רכים מדי
3 סלקים קלופים ומבושלים אך לא רכים מדי
4 י"ח בצל ירוק
2 צינצנות מיונז מסוג היינץ
אופן ההכנה
1. על פומפיה גסה מגרדים את תפוחי האדמה ומניחים על צלחת הגשה באמצעיתה
2. על פומפיה גסה מגרדים את הגזר ושומרים בנפרד
3. על פומפיה גסה מגרדים את הסלק (כדאי לשתמש בכפפות) ושומרים בנפרד
4. קוצצים את הדג מלוח לקוביות ושומרים בנפרד
להרכבת המנה =
על צלחת ההגשה עם תפוחי האדמה מורחים מעל ובנדיבות מיונז, מעל מפזרים את קוביות הדג,
מעליהם מפזרים את הבצל הירוק, מעל מפזרים את גרידת הגזר ומעגלים עם הידיים, מכסים את השיכבה במיונז שוב, מפזרים את גרידת הסלק על כל המשטח ומעל מורחים שוב הכל במיונז
5. מכניסים למקרר ל5-6 עד שכל הטעמים ישתלבו
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון