הוראות הכנה
מרכיבים
1 דלורית קלופה, מגורענת וחתוכה לקוביות
קמצוץ מלח גס
שומשום שחור
עלי כוסברה
לרוטב:
1 כף שמן זית
1 כף רוטב סויה
1 כף רוטב צ'ילי מתוק
1 כפית מירין
אופן ההכנה
מניחים את הדלורית בתבנית אפיה. מערבבים היטב את חומרי הרוטב ויוצקים על הדלורית. מפזרים מעל מעט מלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 25 דקות.
מעבירים לצלחת הגשה. זורים מעל שומשום שחור ומקשטים בעלי כוסברה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון