הוראות הכנה
מרכיבים
כ- ¼ ק"ג דלעת, ללא קליפה
3 קולורבי ללא קליפה
1 כוס חומץ הדרים ומים בחלקים שווים
שום קצוץ דק ביותר
1 כף שמן קנולה
מלח פלפל שחור לפי הטעם
קצת סוכר או תחליב סוכר עוזר להדגיש את החומץ
כמה כפות של שומשום לא קלוי
אופן ההכנה
לגרד בפומפיה גסה את הירקות, או לחתוך דק ביותר("פיסות גפרור")
לערבב עם השמן החומץ מים הסוכר, שום מלח ופלפל.
לקרר במקרר כ-½ שעה
להגיש עם שומשום מעל.
נשמר במקרר כ-3 ימים .
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון