הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס אגוזי מלך חצויים
2 גבעולי סלרי פרוסים לפרוסות
1 כף מיונז
2 כפות רוטב צרפתי
3 כפות שמנת חמוצה
3 תפוחים אדומים בינוניים
2 תפןחים ירוקים בינוניים
אופן ההכנה
חותכים את התפוחים לרבעים, מוציאים את הליבה, וחותכים לחתיכות בגודל של 2 ס"מ.
מכניסים את התפוחים לקערה, מוסיפים את פרוסות הסלרי ואת האגוזים.
בקערה נפרדת מערבבים היטב את המיונז, שמנת וא הרוטב הצרפתי.
יוצקים את הרוטב על הסלט ומערבבים.
מרפדים קערת הגשה בעלי חסה ועליהם מניחים את הסלט.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון