הוראות הכנה
מרכיבים
1 קופסא זיתים ירוקים חרוזית
1 קופסא זיתים שחורים חרוזית
2 כוסות מים רותחים
1 שן שום כתושה
זר בצל ירוק קצוץ
חופן נענע קצוצה
100 גר צנוברים
3 כפות שמן זית
אופציומלי 2 כפיות חומץ בלסמי
אופן ההכנה
1. חולטים את הזיתים במים רותחים כדקה ומסננים
2. קולים קלות את הצנוברים במחבת ללא שמן עד לגוון זהוב
3.בקערה מניחים את הזיתים, הבצל הירוק ,הנענע, הצנוברים והשום ומזלפים
מלמעלה את שמן הזית. מוסיפים מלח לפי הטעם.
לאוהבים ניתן לזלף מעט חומץ בלסמי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון