הוראות הכנה
מרכיבים
250 ג"ר או ½2 כוסות שקדים טבעיים מושרים במים ומעט מלח ללילה
¼ כוס טחינה (רצוי קראוון או היונה)
¾ כפית פלפל שחור
½ כפית מלח
½ כפית כמון
2 שיני שום כתושות
¼ כוס שמן זית
1 מיץ מלימון סחוט
½ כוס מים
אופן ההכנה
1. קולפים את השקדים (לא חובה)
2. מכניסים את השקדים למעבד מזון וטוחנים עד כדי אבקה.
3. מוסיפים את הטחינה ושאר החומרים וממשיכים לטחון עד קבלת עיסת "חומוס"
4. אם העיסה סמיכה מדי מוסיפים מעט מים לא יותר מכפית בכל פעם.
5. מגישים בדיוק כמו חומוס עם פטרוזיליה ומעט שמן זית פטרויזליה קצוצה
ופפריקה לקישוט
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון