חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חזה ברווז עם אגסים ושרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חזה ברווז עם אגסים ושרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חזות ברווז
קליפה מחצי תפוז
½ צרור גרגר נחלים
30 גרם חמאה
1 כפית גרגרי כוסברה
מלח
פלפל שחור
לסלט: 2 אגסים מוצקים
100 גרם צנוברים
1 כף חומץ שרי
3 כפות שמן בוטנים
לקישוט: 1 גזר
1 גבעול סלרי
אופן ההכנה
קולפים את האגסים וחותכים לקוביות קטנות. מערבבים את האגסים עם הצנוברים. יוצרים ויניגרט מחומץ השרי ושמן הבוטנים. יוצקים שלושת רבי כמות הויניגרט על האגסים והצנוברים. מטגנים את חזות הברווז בחמאה, כאשר צד העור כלפי מטה עד לפריכות והשחמה ולאחר מכן הופכים לזמן קצר. דואגים שלא יצלה עד הסוף אלא יישאר מעט נא בפנים. מניחים להגיע לטמפרטורת החדר ולאחר מכן פורסים לפרוסות דקיקות.
חותכים את הגזר, הסלרי ומעט מקליפת התפוז לרצועות דקיקות (ז'וליינים) וחולטים מעט במים רותחים. מלחלחים מעט את פרוסות הברווז בשארית הויניגרט.
מניחים מסלט האגסים כגבעה קטנה במרכז צלחת ההגשה. מעל מניחים מעט מהגזר והסלרי. מניחים את פרוסות האווז כאשר הן נשענות על הגבעה. מפזרים מעל מעט מקליפת התפוז. זורים מעט מלח על חזות האווז. בין פרוסת חזה אווז לשנייה מניחים עלה יפה של גרגר נחלים. מגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: שף פול פוברט
שתף את המתכון