חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חזה הודו עם אגוזי קשיו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חזה הודו עם אגוזי קשיו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חזה הודו עם העור
3 כפות שמן קנולה
מלח גס
פלפל לבן טחון
חצי כוס מיונז
3 כפות שמן זית
1 כף עלי טרגון קצוצים
חצי כוס אגוזי קשיו קלויים
אופן ההכנה
מברישים היטב את חזה ההודו בשמן, מתבלים במלח ופלפל ומניחים בתנית חסינת אש. אופים כ-45 דקות בתור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהנוזלים הניגרים מהבשר אחרי נעיצת מזלג שקופים. מצננים כרבע שעה.
מסירים את העור וחותכים לקוביות. מערבבים עם המיונז, שמן הזית והטרגון ומצננים. לפני ההגשה מפזרים מעל את אגוזי הקשיו.
מגישים על מצע עלי חסה עם לחם פרוס בצד.
מגיש: dylam
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון