הוראות הכנה
מרכיבים
1/2-ק"ג חזה עוף מנוקה ושטוף
250-גרם אגוזי מלך
30-עלי כוסברה טריה
30-עלי שמיר טרי
5-שיני שום
1-כפית מלח
1/2-כפית פלפל חריף יבש וטחון
3/4-כוס חומץ
1.1/2-כוסות מים
אופן ההכנה
בסיר בישול, להכניס את חזה העוף ולהוסיף מים עד לכיסוי הבשר.לבשל שעה.
לטחון את האגוזים, השום וירק ולהוסיף תבלינים ואת הנוזלים.
כאשר החזה מבושל, להוציא מהסיר ובעזרת מזלג לפורר לפירורים.
לערבב טוב בתערובת הטחונה, להעביר בכלי איחסון ולמקרר.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: גרוזיני
שתף את המתכון