חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חם של שעועית שחורה ואפונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חם של שעועית שחורה ואפונה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
150 גרם שעועית שחורה שהושרתה לילה ובושלה שעה במי מלח
½ קופסת שימורים של אפונת גינה
1 בצל פרוס דק
1 שן שום קצוצה
½ פלפל צ'ילי קצוץ
2 פטריות שמפיניון פרוסות
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
½ כפית מלח
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית במחבת. מטגנים את הבצל להזהבה קלה. מוסיפים את השום ומטגנים ביחד כדקה. מוסיפים את הפטריות ומקפיצים ביחד כחצי דקה. מוסיפים את העגבנייה והצ'ילי ומבשלים כשתי דקות ביחד. מוסיפים את השעועית, את המלח ואת האפונה ומבשלים ביחד כשלוש דקות. לפני ההגשה מערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון