הוראות הכנה
מרכיבים
רבע כרוב ירוק חתוך לפרוסות עבות
4 גזרים קלופים וחתוכים לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות, ללא הזרעים
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות, ללא הזרעים
רבע כרובית מפורקת לפרחים
3 גבעולי סלרי, עם העלים, קצוצים גס
1 לפת חתוכה ללפרוסות דקות
1 לימון סחוט למיץ
רבע כפית מלח לימון {לשימור הסלט}
מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
מכניסים את החומרים לקערה ומערבבים בכף.
אפשר לאכול מייד אבל אחרי כ-4 שעות המסייר טעים יותר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון