הוראות הכנה
מרכיבים
4-6 עלי חסה שטופים, וקרועים לחתיכות בעזרת הידיים
לרוטב:
2 כפיות מיונז (ניתן להשתמש גם במיונז קל)
1 מלפפון חמוץ קצוץ דק
1 בצל ירוק קצוץ
1 כפית חומץ או מיץ לימון (לא חובה)
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
בצנצנת קטנה שמים את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים את הצנצנת ומנערים היטב.
בקערה גדולה מניחים את עלי החסה הקרועים ויוצקים מעל את הרוטב.
גיוון: למי שמעוניין להוסיף ולגוון טעם ישנה אפשרות להוסיף למרכיבי הרוטב ¼ כפית חרדל.
מגיש:
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון