הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חסה אמריקאית
3 גבעולי סלרי, ללא עלים
חופן אגוזי מלך קצוצים גס
3 שיני שום
2 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1.שוטפים את עלי החסה, מייבשים, קורעים או חותכים לפיסות ומעבירים לקערה.
2.פורסים את גבעולי הסלרי לפרוסות דקות ומוסיפים לקערה.
3.כותשים את שיני השום ומוסיפים לקערה.
4.מוסיפים לקערה את מיץ הלימון והשמן, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים.
5.מפזרים את האגוזים הקצוצים ומערבבים.
6.מגישים בטמפרטורת החדר, סמוך להכנה.
מגיש:
מקור: אתר הצמחונות
שתף את המתכון