הוראות הכנה
מרכיבים
1ראש חסה ערבית או אמריקאית
1 אפרסמון בינוני
1 תפוח עץ קטן
לקישוט
פלחי אשכוליות אדומות.
לרוטב:
2-3כפות שמן.
2כפות מיץ לימון
1 כף חומץ
1 כפית גדושה סוכר
מלח
פלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה
מסירים את עלי החסה החיצוניים, מפרקים את העלים הפנימיים ומשרים אותם בקערת מים. שמים במסננת לניקוז המים למשך 5 דקות.
מכניסים את עלי החסה לשקית ניילון מחוררת ב- 3-4 חורים ומאחסנים במקרר למשך שעתיים שלוש.
קוצצים את עלי החסה לרצועות דקות.שמים בקערה .קולפים את האפרסמון והתפוח וחותכים לרצועות דקות ומוסיפים לחסה. מוסיפים גם את הרוטב ומערבבים
קולפים את האשכוליות ,קוצצים אותם לחתיכות קטנות ומפזרים על הסלט.
מגיש:
מקור: טילי אוס
שתף את המתכון