חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חסה עם פטריות מוקפצות וגרגרי רימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חסה עם פטריות מוקפצות וגרגרי רימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ראש חסה קטן שטוף וקרוע ביד
3 צנוניות חצויות ופרוסות דק
½ פלפל אדום חתוך לרצועות
½ פלפל צהוב חתוך לרצועות
פילטים של תפוז אחד
150 גרם פטריות שמפיניון קטנות חתוכות לרבעים
1 בצלצל קצוץ דק
1 כף שמן זית
גרגרים מחצי רימון
עלי פטרוזיליה לקישוט
לרוטב: מיץ מחצי תפוז
מיץ מרבע לימון
2 כפות שמן זית
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהופך שקוף. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד לאידוי כל הנוזלים. מניחים את החסה בקערה עם הצנוניות, הפלפלים והתפוז. טורפים יחד את כל חומרי הרוטב היטב ויוצקים מעל הסלט בקערה. מערבבים היטב. מוסיפים את הפטריות המוקפצות ומערבבים היטב. מפזרים מעל את גרגרי הרימון ומקשטים במעט פטרוזיליה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון