הוראות הכנה
מרכיבים
לסלט-
חבילת חסה
100 גרם צימוקים
1 תפוח עץ
50 גרם אגוזי מלך
לרוטב-
דבש
חומץ ביין
שמן זית
שן שום
אופן ההכנה
1. לחתוך את החסה ולהוסיף את הצימוקים ואת האגוזים.
2.לחתוך תפוח עץ לריבועים ולהוסיף לסלט.
3. להכנת רוטב - לשים בתוך קופסא קטנה עם מכסה , שכבה של דבש , להוסיף שכבה זהה בגדלה של שמן ולהוסיף עוד שכבה של חומץ ביין, פילפל מלח ושן שום ולערבב היטב (לשקשק) עד שהכל מתערבב.
4. להוסיף לסלט.
5. לאכול ולהנות...
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון