הוראות הכנה
מרכיבים
1 חסה אמריקאית בינונית
לרוטב:
1 כף גדושה חרדל
3-4 שיני שום כתושות
3-5 כפות שמן מעורב עם שמן זית
מיץ מחצי לימון
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1 כפית גרגרי כוסברה כתושים או מעט כוסברה טריה קצוצה דק
אופן ההכנה
שוטפים את החסה ומייבשים.
מפרקים את החסה לפיסות קטנות עד בינוניות ביד (לא בסכין כדי שלא תשחיר בקצוות).
בצנצנת או בשייקר טורפים את כל מרכיבי הרוטב.
יוצקים את הרוטב על עלי החסה ומקפיצים קלות עד שכל העלים מצופים ברוטב.
מומלץ לא לשפוך את הרוטב בבת אחת, כדי לדעת כמה רוטב דרוש.
למיש אינו בדיאטה: ניתן להוסיף לרוטב כף מיונית.
מגישים את הסלט עם גבינת פרמז'ן מגוררת וכל סועד מפזר על הסלט כחפצו.
תוספת הפרמז'ן נותנת טעם חבל"ז.
מגיש:
מקור: יהודה
שתף את המתכון
