הוראות הכנה
מרכיבים
רוטב לסלט:
6-7 זיתים שחורים ללא החרצנים פרוסים לעיגולים (למי שאין ניתן להשתמש בזיתים ירוקים)
2 כפות מיונז
¼ כפית ועוד קצת של חרדל
3 כפיות מיץ לימון
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לקישוט:
1 כף זרעוני שומשום
לסלט:
8-10 עלים של חסה "קרועים" בעזרת הידיים
1 בצל סגול גדול חתוך לטבעות מופרדות
אופן ההכנה
בצנצנת מניחים את כל מרכיבי הרוטב, סוגרים ומנערים היטב לאיחוד. בקערה מניחים את עלי החסה הקרועים וטבעות הבצל, שופכים מעל את הרוטב ומערבבים קלות, מקשטים בזרעוני שומשום ומניחים לפחות כ- 15 שעה במקרר לספיגת הטעמים ואז מגישים.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון