הוראות הכנה
מרכיבים
עלי חסה שטופים ומיובשים
חבילת פקאן סיני
לרוטב:
4 כפות מיץ לימון
4 כפות חומץ
1-2 שיני שום
1 כפית מלח
2 כפיות סוכר
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית פפריקה
כפית חרדל גרגירים (דיג'ון) (אם אין אפשר רגיל)
1/2-3/4 כוס שמן זית
אופן ההכנה
בוצעים את החסה בידיים לחתיכות ושמים בקערת הגשה.
מערבבים את חומרי הרוטב בכוס שייקר ומערבבים היטב (אפשר בכוס רגילה גדולה ולטרוף היטב עם מזלג).
ממש לפני ההגשה:
מוסיפים לקערת החסה את הפקאן הסיני ושופכים מעל כמחצית מכמות הרוטב. מערבבים היטב יחד (רצוי עם ידיים נקיות)טועמים ואם חסר מוסיפים עוד רוטב (בזהירות לא לשים יותר מידיי אחרת הסלט יצא מטובל מידיי).
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון