חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים בולגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חצילים בולגרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים קלופים
3-4 גמבה או פלפל אדום מתוק
1 בצל סגול גדול
2-3 כפות רסק עגבניות
½ כפית פפריקה מתוקה
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
4-5 שיני שום כתוש
4 ביצים קשות
5-4 מלפפונים חמוצים קטנים
¼ כוס שמיר קצוץ או פטרוזיליה
½ כוס שמן זית קנולה
¼ כוס חומץ הדרים
קורט סוכר לא חייב
אופן ההכנה
לחתוך את החצילים לקוביות של כ-1 ס"מ
לנקות את הפלפלים מהגרעינים ולחתוך לקוביות בנוניות
לחתוך את הבצל לקוביות בנוניות
לחמם חצי מכמות ההשמן בווק, לטגן את הבצל עד שיצהיב להוסיף את הפלפל להמשיך להקפיץ כמה דקות עד שהפלפל יתרכך להוריד מהווק לקערה.
להכניס את שאר השמן לחמם היטב ולטגן את החצילים, תוך כדי ערבוב, כמה דקות .
להכניס בחזרה את הבצל והפלפל יחד עם רסק העגבניות, התבלינים והשום ולהמשיך להקפיץ
עוד כמה דקות. להוסיף את החומץ והסוכר לערבב . להוריד מהאש.
לחתוך את הביצים ,המלפפונים והחמוצים לקוביות קטנות. להוסיף לחצילים יחד עם השמיר לערבב בעדינות.
לטעום ולהוסיף מלח או פלפל שחור לפי הטעם.
להכניס למקרר מכוסה לשעה.
מגיש: shoshig
מקור: אישי
שתף את המתכון