הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים בינוניים
חצי לימון
שן שום
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל גרוס
אופן ההכנה
אופים בתנור בתבנית 2 חצילים כ 45 דק' עד שמשחימים היטב
פותחים את החציל באורכו ובאמצעות כך מעבירים את הבשר לקרש חיתוך.
באמצעות סכין חותכים דק את תוכן החצילים.
מניחים על מסנן רשת כשעה לניכוז הנוזלים (מוציא את הטעם המר מהחצילים)
מעבירים לקערת הגשה, מוסיפים חצי לימון סחוט
מלח פלפל לפי הטעם ושמן הזית.
קוצצים את שן השום דק דק ומוסיפים.
מכסים בניילון נצמד ומניחים למשך ליליה בכדי שהטעמים יתמזגו.
מגיש:
מקור: CookShare בעלי
שתף את המתכון