הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול חתוך לקוביות בינוניות
¼ כוס שמן קנולה
½1 בצלים חצויים ופרוסים דק
1 שן שום קצוצה
1 עגבנייה חתוכה לקוביות
100 גרם רסק עגבניות
1 קופסה קטנה (250 מ"ל) עגבניות מרוסקות
חופן פטרוזיליה קצוצה
3 כפיות מלח
1 כפית סוכר
½ כפית פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מחממים את השמן במחבת גדולה. מוסיפים את החצילים ומטגנים עד שמתחילים להזהיב. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שהחצילים מקבלים גוון שחום. מוסיפים את השום ומערבבים. מוסיפים את המלח, הסוכר, הפלפל והעגבנייה ומערבבים הכל יחד. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות (ואם צריך אז גם עוד רבע כוס מים) ומערבבים הכל יחד. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מוסיפים את הפטרוזיליה, מערבבים ומבשלים על אש נמוכה כשבע עד 10 דקות. מסירים מהאש ומצננים. מכניסים למקרר ומגישים יום למחרת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון