חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים גמבה ועוד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פיקנטי טעים! תוספת לכל דבר משמש כממרח לפיתה לחמניה ואפילו למצות !
סלט חצילים גמבה ועוד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פיקנטי טעים! תוספת לכל דבר משמש כממרח לפיתה לחמניה ואפילו למצות !
הוראות הכנה
מרכיבים
1-2 בצלים חתוכים לקוביות
1 חציל בקליפתו -קוביות
1-2 גמבה רצועות
1 פלפל ירוק חריף טבעות
3-4 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות גדולות
חצי כף פפריקה מתוקה
רבע כפית פפריקה חריפה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור או לבן
אופן ההכנה
ממליחים את קוביות החצילים ומשהים בצד 10 דקות מספיגים בנייר מגבת את נוזלים שמצטברים עליהם.
מחממים שמן במחבת כשחם מוסיפים את הבצל .לאחר שמזהיב מוסיפים מייד את החציל מטגנים שמשחים מעט אך רך מאד . ומוסיפים את הגמבה והפלפל שהתערובת נראית צרובה מוסיפים את העגבניות מבשלים עד שהעגבנייה ממש רכה וכמעט אין נוזלים במחבת מוסיפים את התבלינים משפרים במלח
נותנים עוד 5 דקות עירבוב שהתבלינים יתמזגו ומכבים את האש מורחים על לחם או כל דבר גם חם וגם קר מאד טעים נשמר במקרר שבוע ימים מתאים גם כתוספת בצלחת ליד האורז הפתיתים וכל אשר חשקה נפשכם!
מגיש: רותם דבי
מקור: השף עובדיה
שתף את המתכון