הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים בינונים
3 גזרים
2 בצלים
1 פלפל חריף
ופטרוזליה או כוסברה
שמן לטיגון
1כפית כמון
½ כפית מלח
½ כפית פפריקה חריפה/או מתוקה
אופן ההכנה
חותכים את החציל לקוביות קטנות
מגרדים את הגזר בפומפיה
חותחכים את הבצל לרצועות
חותכים את הפלפל דק
קוצצים כוסבורה דק
מטגנים את קוביות החציל בשמן עמוק וחם . לאחר שטיגנו מסננים ומניחים בצד.
מטגנים במחבת, או סיר רחב, את רצועות הבצל שישחימו- מוסיפים את הפלפל החריף-לאחר מכן מוסיפים את הגזר המגורד. מבשלים כ10 דקות
לערבב אותו כל הזמן שלא ידבק לתחתית.
מוסיפים את התבלינים, מלח ,פלפל וכמון.
מצננים ומוסיםים את החצילים ומערבבים בעדינות שהחצילים ישארו יפים ופריכים.
ולקישוט מפזרים מעל את הכוסבורה.
בתאבון....
מגיש:
מקור: מאמא
שתף את המתכון