חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים וגמבות בחומץ ורסק עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי החצילים זוהי מנה מיוחדת במינה, brאם כי רחוקה מלשמור על הגזרה. br
סלט חצילים וגמבות בחומץ ורסק עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לאוהבי החצילים זוהי מנה מיוחדת במינה, brאם כי רחוקה מלשמור על הגזרה. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול מקולף וחתוך לרצועות אצבע
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
5-6 שיני שום כתושות או קצוצות
חופן שמיר קצוץ
שמן (כמה שצריך)
3 כפיות סוכר
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
5 כפות חומץ
אופן ההכנה
לטגן את השום עם השמיר במחבת גדולה או סיר רחב
להוסיף את אצבעות החציל ולאדות על אש קטנה (הרבה שמן כלול כאן)
מערבבים מדי פעם עד שהחציל מתרכך מאד.
מוסיפים את רצועות הגמבה, סוכר, רסק עגבניות והחומץ ומערבבים היטב.
מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש: kalla
מקור: נירית
שתף את המתכון