הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול מקולף וחתוך לרצועות אצבע
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות דקות
5-6 שיני שום כתושות או קצוצות
חופן שמיר קצוץ
שמן (כמה שצריך)
3 כפיות סוכר
1 קופסת רסק עגבניות קטנה
5 כפות חומץ
אופן ההכנה
לטגן את השום עם השמיר במחבת גדולה או סיר רחב
להוסיף את אצבעות החציל ולאדות על אש קטנה (הרבה שמן כלול כאן)
מערבבים מדי פעם עד שהחציל מתרכך מאד.
מוסיפים את רצועות הגמבה, סוכר, רסק עגבניות והחומץ ומערבבים היטב.
מבשלים על אש קטנה כ-40 דקות.
ב-ת-י-א-ב-ו-ן!
מגיש:
מקור: נירית
שתף את המתכון