הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים בינוניים
2 פלפלים ירוקים
2 פלפלים אדומים
1 בצל בינוני קצוץ דק
1 שן שום כתושה
¼ כוס שמן צמחי
3 כפות חומץ בן יין לבן
כף סוכר
אופן ההכנה
דוקרים את החצילים במזלג ומניחים אותם בתבנית אפייה ביחד עם הפלפלים. אופים בתנור שחומם מראש ל- 220 מעלות במשך כעשרים דקות. מצננים. מוציאים את בשר החציל וקוצצים דק. קולפים את הפלפלים וקוצצים דק. מערבבים בקערה את החצילים, הפלפלים, הבצל והשום ומערבבים. מוסיפים את החומץ והשמן ומתבלים במעט מלח ופלפל. מגישים קר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון