חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים ופלפלים קלויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכי קל ונקי מבחינתי, הוא לצלות את הירקות בתנור. מניחים את הירקות בתבנית חד פעמית אחרי שדוקרים אותם מעט עם המזלג (שלא יתפוצצו בצליה) בחום של 220°c עד להשחמה.
סלט חצילים ופלפלים קלויים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הכי קל ונקי מבחינתי, הוא לצלות את הירקות בתנור. מניחים את הירקות בתבנית חד פעמית אחרי שדוקרים אותם מעט עם המזלג (שלא יתפוצצו בצליה) בחום של 220°c עד להשחמה.
הוראות הכנה
מרכיבים
- 2 חצילים בינוניים קלויים
- 2 פלפלים ירוקים מתוקים קלויים
- 2 פלפלים אדומים מתוקים קלויים
- פלפל חריף אדום או ירוק קלוי
- בצל בינוני קצוץ דק
- 2 שיני שום כתוש
- ¼ כוס שמן קנולה
- 3 כפות חומץ בן יין לבן
- מלח ופלפל שחור
- כף סוכר
אופן ההכנה
- אחרי קליית הירקות, מניחים את החצילים על קרש החיתוך, חותכים לשניים ובעזרת כף מרוקנים את הבשר מהקליפה.
- קולפים את כל הפלפלים ומנקים אותם מהגבעולים ומהגרעינים.
- קוצצים טוב את החצילים ואת הפלפלים ומכניסים לקערה.
- מוסיפים את הבצל ואת השום.
- מוסיפים את השמן, החומץ והתבלינים ומערבבים היטב.
- מעבירים לצנצנת או למיכל סגור טוב ומכניסים למקרר לכמה שעות.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אמא
שתף את המתכון