הוראות הכנה
מרכיבים
- 2 חצילים בינוניים קלויים
- 2 פלפלים ירוקים מתוקים קלויים
- 2 פלפלים אדומים מתוקים קלויים
- פלפל חריף אדום או ירוק קלוי
- בצל בינוני קצוץ דק
- 2 שיני שום כתוש
- ¼ כוס שמן קנולה
- 3 כפות חומץ בן יין לבן
- מלח ופלפל שחור
- כף סוכר
אופן ההכנה
- אחרי קליית הירקות, מניחים את החצילים על קרש החיתוך, חותכים לשניים ובעזרת כף מרוקנים את הבשר מהקליפה.
- קולפים את כל הפלפלים ומנקים אותם מהגבעולים ומהגרעינים.
- קוצצים טוב את החצילים ואת הפלפלים ומכניסים לקערה.
- מוסיפים את הבצל ואת השום.
- מוסיפים את השמן, החומץ והתבלינים ומערבבים היטב.
- מעבירים לצנצנת או למיכל סגור טוב ומכניסים למקרר לכמה שעות.
הרבה אופטימיות
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון