הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
1 מלפפון חמוץ
1 פלפל חריף מטוגן
1 כף רסק עגבניות
מלח פלפל כמון
1 כף רוטב סויה
1 כפית סוכר
1 כף חומץ
½ פלפל אדום
1 שן שום כתוש
½ כוס מים
אופן ההכנה
1) את החצילים מקלפים חותכים לקוביות ומטגנים עד השחמה לא לשרוף
2) מטגנים גם כן את הפלפל החריף
3) שמים בסיר קטן ועמוק קצת שמן זית שום כתוש ורסק ומערבבים
4) מוסיפים את רוטב הסויה ותבלינים ומערבבים
5) מוסיפים מים ובוחשים לרוטב וטועמים אם חסר תיבול מוסיפים
6) מוסיפים את הפלפל האדום פרוס לרצועות ואת המלפפון החמוץ לטבעות
7) בוחשים וטועמים מבשלים כ 2-3 דקות
8) בינתיים לוקחים את החציל המטוגן שמים בקופסאת סלטים ומוזגים על החצילים את הרוטב
9) ממתינים שיתקרר ואז מגישים
בתאבון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון