חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים חמוץ חריף מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חצילים כמו שמכינים באולם אירועים
סלט חצילים חמוץ חריף מתוק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חצילים כמו שמכינים באולם אירועים
הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים
1 מלפפון חמוץ
1 פלפל חריף מטוגן
1 כף רסק עגבניות
מלח פלפל כמון
1 כף רוטב סויה
1 כפית סוכר
1 כף חומץ
½ פלפל אדום
1 שן שום כתוש
½ כוס מים
אופן ההכנה
1) את החצילים מקלפים חותכים לקוביות ומטגנים עד השחמה לא לשרוף
2) מטגנים גם כן את הפלפל החריף
3) שמים בסיר קטן ועמוק קצת שמן זית שום כתוש ורסק ומערבבים
4) מוסיפים את רוטב הסויה ותבלינים ומערבבים
5) מוסיפים מים ובוחשים לרוטב וטועמים אם חסר תיבול מוסיפים
6) מוסיפים את הפלפל האדום פרוס לרצועות ואת המלפפון החמוץ לטבעות
7) בוחשים וטועמים מבשלים כ 2-3 דקות
8) בינתיים לוקחים את החציל המטוגן שמים בקופסאת סלטים ומוזגים על החצילים את הרוטב
9) ממתינים שיתקרר ואז מגישים
בתאבון.
מגיש: גולן_ניבה
מקור:
שתף את המתכון