הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים.
1 בצל יבש קצוץ
1 עגבניה קטנה חתוכה לקוביות קטנות.
שום כתוש (לפי הטעם)
מחל ןפלפל שחור
חומץ(לפי הטעם.)
אופן ההכנה
לוקחים את החצילים,מחוררים אותם מעט ומעל הגז או בגריל , קולים אותם מכל הצדדים.
מעבירים אותם לתוך שקית ניילון וסוגרים אותה ל-10 דקות (זה מקל על פעולת קילוף הקליפה).
בנתיים קוצצים את הבצל, חותכים את העגבניה לקוביות קטנות, קוצצים דק את הפטרוזיליה ושמים בקערה.
מקלפים את החצילים וקוצצים אותם דק(כמו שקוצצים ירק). מוסיפים אותם לשאר התערובת, מוסיפים שום כתוש, מלח,פלפל שחור, וחומץ. מערבבים היטב ,טועמים ומתקנים את הטיבול אם צריך.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון