חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים יווני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים מאוד
סלט חצילים יווני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול
1 גמבה אדומה (חייב אדומה)
3 מלפפונים חמוצים
2 כפות קוזברה קצוצה
מעט פלפל אדום קצוץ
מלח ופלפל
אופן ההכנה
להכניס את החציל לתנור על הגריל , לאחר שהוא מוכן להוציא את
בשר החציל ולשים בתוך מסננת לניקוי נוזלים
בינתיים לקחת את הגמבה ולטחון במעבד המזון ולשים בקערה
לאחר מכן לטחון את המלפפונים החמוצים להוסיף לקערה
לאחד שהחציל נקי מנוזלים לטחון במעבד המזון ולהוסיף לקערה
להוסיף את הפלפל החריף, הקוזברה , מלח והפלפל ולערבב היטב
בתיאבון
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון