הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל גדול
1 גמבה אדומה (חייב אדומה)
3 מלפפונים חמוצים
2 כפות קוזברה קצוצה
מעט פלפל אדום קצוץ
מלח ופלפל
אופן ההכנה
להכניס את החציל לתנור על הגריל , לאחר שהוא מוכן להוציא את
בשר החציל ולשים בתוך מסננת לניקוי נוזלים
בינתיים לקחת את הגמבה ולטחון במעבד המזון ולשים בקערה
לאחר מכן לטחון את המלפפונים החמוצים להוסיף לקערה
לאחד שהחציל נקי מנוזלים לטחון במעבד המזון ולהוסיף לקערה
להוסיף את הפלפל החריף, הקוזברה , מלח והפלפל ולערבב היטב
בתיאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון