חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים מושחת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חצילים מושחת באמת. המון שמן, המון חמאה אבל טעים, טעים, טעים...
סלט חצילים מושחת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חצילים מושחת באמת. המון שמן, המון חמאה אבל טעים, טעים, טעים...
הוראות הכנה
מרכיבים
סלט חצילים מיוחד ומושחת למדי...
שני חצילים חתוכים לריבועים קטנים ביותר (כמו לסלט) על קליפתם
שתי סלסלות פטריות שמפניון טריות חתוכות ריבועים קטנים
בצל גדול חתוך לריבועים קטנים
100 גר' חמאה
סיר עם שמן עמוק (רצוי מזולה)
שמנת חמוצה הכי שמנה שיש
פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל לבן (לפי הטעם)
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
לטגן את החצילים בשמן עמוק עד שהחצילים שחומים יפה יפה
(שימי חתיכת גזר בשמן כדי שלא יכרך)
הטיגון נעשה בשלבים (לא הכל בבת-אחת כי אז לא יטגנו כמו שצריך)
להוציא את החצילים המטוגנים ולשים במססנת לניגור השמן.
בסיר נפרד לטגן את הבצל עד שנהיה שחום מעט ולהוסיף אליו את הפטריות.
לאחר שהחצילים והפטריות מטוגנים יפה להוסיף את החצילים לסיר הפטריות (עדיין על האש) ולהוסיף קופסת שמנת חמוצה.
לתת ערבוב קל, לחכות לרתיחה אחת ולכבות את הגז.
להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה ולהגיש
יאמי יאמי ...ממש ממש !
נירה שקד
מגיש: נירהשקד
מקור: נירה שקד
שתף את המתכון