הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1 חציל גדול
5 שיני שום כתושות
7 גבעולי פטרוזיליה קצוץ
מיץ מלימון שלם
כף שטוחה כמון
1 כף גדושה אריסה ביתית
פלפל שחור ומלח לפי טעם
אופן ההכנה
אופן ההכנה :
1.חותכים את החציל לקוביות, ממליחים במלח גס
ומשאירים במסננת כמה שעות לניקוז נוזלים
2.מטגנים בשמן עמוק את קוביות החציל עד הזהבה.
3.לרוטב מוסיפים את השום, הפטרוזיליה,הכמון, האריסה
הכמון, המלח והפלפל ומערבבים הכל יחד!
** לקישוט מפזרים חופן פטרוזיליה קצוצה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון