חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים מטוגנים עם יוגורט ונענע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מרענן לימי קיץ חמים הולך מצויין עם חצאי בגטים
סלט חצילים מטוגנים עם יוגורט ונענע
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט מרענן לימי קיץ חמים הולך מצויין עם חצאי בגטים
הוראות הכנה
מרכיבים
1. 2 חצילים קלופים וחתוכים לקוביות 1X1ס"מ
2. 3 שיני שום כתושות
3. מלח
4. 1/4 כוס נענע קצוצה
5. 2 גביעי יוגורט
6. כף צנובר או שקדים מולבנים קלויים וכמה עלי נענע/פטרוזיליה לעיטור
אופן ההכנה
1. מקלפים את החציל וחותכים אותו לקוביות קטנות (בערך סנטימטר 1 ס"מ).
2. מסדרים את קוביות החציל במסננת, ומפזרים מעל 2 כפות מלח. מניחים משקל, כגון צלחת או מכסה, על החצילים. ומשאירים למשך 20 דקות להגרת המרירות, שוטפים סוחטים
ומיבשים.
3. במחבת טיגון, מחממים את השמן על חום בינוני. כאשר הוא רוחש וחם, מפזרים את קוביות החציל בקבוצות (לא לגדוש), ומטגנים עד להזהבה מכל צידיו, כ -5 דקות. מוציאים בכף מחוררת ומניחים על צלחת מרופדת בנייר ספיגה.
4. כאשר החציל מתקרר. מוסיפים יוגורט, שום, נענע. מתבלים במלח, לפי הטעם. מגישים מצונן קלות. בתוספת צנובר/אגוזים מולבנים קלויים ומפזרים מעל מעט נענע/פטרוזיליה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון