חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים עם זיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את החצילים יש לקלף ולחתוך לקוביות. (לא לשכוח למלח אותם על מנת להוריד את המים והמרירות) בסיום יש לטגן אותם בשמן עמוק או חצי עמוק. אני נוהגת גם להרתיח את הזיתים הרתחה אחת על מנת להוריד את החמיצות והמליחות המיותרת. אישית אני אוהבת מאוד חצילים. אפשר לעשות עם חצילים כל דבר.
סלט חצילים עם זיתים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את החצילים יש לקלף ולחתוך לקוביות. (לא לשכוח למלח אותם על מנת להוריד את המים והמרירות) בסיום יש לטגן אותם בשמן עמוק או חצי עמוק. אני נוהגת גם להרתיח את הזיתים הרתחה אחת על מנת להוריד את החמיצות והמליחות המיותרת. אישית אני אוהבת מאוד חצילים. אפשר לעשות עם חצילים כל דבר.
הוראות הכנה
מרכיבים
- בצל אחד גדול קצוץ
- 2 חצילים בינוניים מטוגנים (הוראות בהקדמה)
- קופסת זיתים ללא חרצנים שטופים ומסוננים
- קופסת רסק עגבניות קטנה
- מעט חומץ (לפי הטעם)
- מלח
- ½ כפית סוכר
- פפריקה חריפה
אופן ההכנה
- מטגנים את הבצל ומוסיפים עליהם את החצילים המטגנים. ממשיכים לערבב עם מעט מים.
- מוסיפים את הזיתים המסוננים ומתבלים עם שאר התבלינים
- ממשיכים לבשל עוד מעט.
- מגישים חם או קר.
הרבה אופטימיות
מגיש: שרונית
מקור: אישי
שתף את המתכון