הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים בינוניים
2 עגבניות
2 בצל בינוני
1 פלפל ירוק חריף
שן שום כתוש
1 כף שמן
אופן ההכנה
לקלות את החצילים בתנור עם הקליפה ואת הפלפל הירוק, לרוקן את תוכן החציל ולסנן את הנוזלים ממנו.
לקלף את קליפת הפלפל.
לחלוט את העגבניות לקלף ולחתוך לחצי לרוקן את הגרעינים ולחתוך לקוביות קטנות.
לקצוץ את הבצל לקוביות קטנות להשחים במחבת עם כף שמן להוסיף את העגבניות הפלפל והשום לבשל על אש קטנה עד שהנוזלים מתאדים לרסק את החציל ולהוסיף לתערובת מעט מלח כמה טיפות לימון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון