הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילם חתוכים לקוביות
3 גמבות חתוכות לקוביות.
1 פלפל חריף קצוץ.
4פטריות פוטובלו חתוכות לפרוסות.
חצי כוס שמן לטיגון.
לתחמיץ.
3 מלפפונים חמוצים במלח קצוצים.
10 שני שום כתושות
1/2 כוס חומץ.
כפית כמון.
כף פפריקה מתוקה.
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
לטגן את החצילים ולשים בצד
להוסיף למחבת את הגמבה ואת הפלפל החריף.ואת הפטריות
לאחר הטיגון יש לסננן משמן.
להעביר לקערה את כל הירקות ולהוסיף מלפפונים חמוצים במלח קצוצים ואת רוטב התחמיץ.
להגיש קר...
בתאבון
אלי גרשון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון