הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג חצילים
½ ק"ג פלפלים אדומים
1 ראש שום
1 כוס חומץ
1 כף דבש
1 כף שמן
כמה עלי דפנה
1 כפית מלח
גרעני פלפל שחור
אופן ההכנה
קולים ½ ק"ג חצילים ו-½ ק"ג פלפלים אדומים. מקלפים ומשאירים על קרש עץ מוטה ליבוש שמים הכול בבלנדר יחד עם ראש השום המקולף.
מרתחים שתי כוסות מים כוס חומץ כף דבש כף שמן כמה עלי דפנה גרעיני פלפל שחור וכפית מלח,
יוצקים חם על תערובת החצילים,
הסלט מוגש קר
מגיש:
מקור: אהרוני
שתף את המתכון