הוראות הכנה
מרכיבים
3 חצילים בינוניים פרוסים
שמן לטיגון
קורט מלח
חופן פטרוזיליה קצוצה
עגבניה חתוכה לקוביות קטנות
3 שיני שום כתושות
כף סחוג ירוק
מיץ סחוט מחצי לימון
אופן ההכנה
מטגנים את החצילים בשמן עמוק חם מ-2 הצדדים, עד שהם משחימים.
מעבירים למסננת מעל קערה ונותנים לשמן להתנקז מהם.
בקערה נפרדת מערבבים את כל שאר החומרים, מוסיפים את החצילים, מערבבים טוב ומקררים.
וזהו!
אפשרויות נוספות (ויש הרבה):
ניתן להוסיף קוביות של פלפל צהוב קלוי (זה יתן צבע יפהפה לסלט וטעם מעושן ונחמד)
ניתן להוסיף יותר סחוג למי שאוהב חריף
ניתן להחליף את הסחוג בעריסה אדומה ולהוסיף פפריקה לקבלת סלט בצבע אדמדם
ניתן להוסיף למתכון עגבניה נוספת ולבשל ביחד את העגבניות, המלח ומיץ במשך רבע שעה. אחרי רבע שעה מוסיפים את השום, הפטרוזיליה והסחוג, מערבבים, מוסיפים את החצילים ומתקבל סלט מבושל.
מגיש:
מקור: מתן קדר, אתר סקופ
שתף את המתכון