חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים רומני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאבן לסטייקים ובשר צלוי על האש.
סלט חצילים רומני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתאבן לסטייקים ובשר צלוי על האש.
הוראות הכנה
מרכיבים
הכמויות יחסיות, להכפיל לפי הצורך.
1 חציל בינוני
2 פלפלי גמבה אדומים או 1 פלפל אדום מתוק גדול
1 שן שום כתושה או יותר
מלח
שמן סויה
פלפל שחור למי שרוצה
אופן ההכנה
1. לצלות על פחמים את הפלפלים והחצילים עד שקליפתם תשחיר.
אם צולים על גז רצוי שהלהבה תהייה בינונית. צליה בתנור נותנת
תוצאות פחות טעימות!
2. להוריד מהאש ולהכניס לכלי ולכסות אפשר גם לשקית עמידה בחום.
לא לערבב את החצילים והפלפל.
3. לאחר שהתקררו, לקלף את הפלפלים לסלק את הפטוטרת והזרעים
ולשטוף.
4. לקצוץ דק דק במכות סכין או ע"י סכין מעוגלת בעלת שתי ידיות ניצבות
המיועדת לקיצוץ ירק ע"י תנועות נדנדה.
5. לחתוך את החצילים לאורך ולהוציא את התוכן ולקצוץ כמו את הפלפלים.
6. להעביר הכל לקערה להוסיף שום, מלח ושמן ולערבב היטב.
מגיש: simong
מקור:
שתף את המתכון