חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חציל בינוני
2 ביצים קשות
1 בצל קצוץ דק, דק
2 כפות מיונז
מלח, פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
לחמם תנור ל- 180°c.
יש לשטוף את החציל, ולחרוץ בו חריצים, החריצים יעזרו לחציל להתבשל מבפנים.
בתבנית אפיה מומלץ להניח נייר אפיה, כדי למנוע עבודה קשה לאחר האפיה.
להכניס את החציל לאיפיה של 30-40 ד', בינתיים מרתיחים 2 ביצים
לאחר 30 -40 ד' יש להוציא את החציל למסננת, ומתחתיה צלחת, ומיד להכניס את המסננת, שהחציל בתוכה, לשקית ניילון, ולסגור היטב.
החציל צריך "להזיע" כ שעתיים - שעתיים וחצי, כשאני מתעצלת אני נותת לו לילה.
לאחר שעתיים, או לילה, האדים עשו את העבודה הקשה בשבילכם, והחציל התקלף בקלות רבה.
להניח את החציל הקלוף בקערה ופשוט למעוך אותו במזלג, להוסיף את הביצים הקשות, ולמעוך גם אותן בעזרת מזלג עם החציל, לאחר שהתערובת של החציל והביצים התאחדה, יש להוסיף את הבצל הקצוץ דק-דק, את המיונז, המלח, והפלפל.
בתיאבון!
מגיש: רחליטה
מקור: רחליטה
שתף את המתכון