הוראות הכנה
מרכיבים
חציל חתוך לפרוסות
גבמה חתוכה לרצועות
גמבה כבושה מקופסת שימורים
מלפפון במלח חתוך דק(לא חובה)
חצי חבילה פטרוזיליה
מלח
שמן
מיץ לימון
אופן ההכנה
לטגן את החצילים
לחתוך לקוביות (בערך ס"מ על ס"מ)
להוסיף את רצועות הגמבה
להוסיף את רצועות הגמבה הכבושה
להוסיף את המלפפון הכבוש
לקצוץ חצי חבילה פטרוזיליה
שמן מלח מיץ הלימון לערבב עם כף עץ
לשים במקרר לשעה לספיגת הטעמים
פוקסי
למי שאוהב חריף ניתן לקצוץ פלפל חריף ירוק טרי דק דק ולהוסיף
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון