חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סלט חציל בטעם כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חציל בטעם כבד משגע!!
סלט חציל בטעם כבד
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט חציל בטעם כבד משגע!!
הוראות הכנה
מרכיבים
1.שמן
2. 2 חצילים בינוניים
3. 6 בצלים גדולים
4. 4 ביצים קשות
5.מלח פלפל-לפי הטעם
6.כמון-חצי כפית
7.סוכר-להתחיל ב3 כפיות ולהוסיף לפי הטעם
אופן ההכנה
הכנות:
1. מקלפים את החצילים וחותכים לפרוסות(רצוי לילה לפני ולייבש במגבת שלא יספגו שמן)
2.מקלפית את הבצלים וחותכים לפרוסות
3. מכינים ביצים קשות ומקלפים
לעבודה:
1.מטגנים את החצילים במחבט עם שמן רותח עד להשחמה טובה ומעבירים לקערה
2.במקביל לטיגון החצילים העמידו עוד מחבט עם ס"מ שמן וטגנו תבצל עד להשחמה מירבית!!(ממש לקרמל את הבצל)
3.להעביר גם את בבצל המטוגן לקערה עם השמן שלו לא לפחד
4.להעביר הכל לבלנדר כולל הביצים קשות להוסיף את כל התבלינים ולטחון עד למחית אחידה וטעימה
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון