הוראות הכנה
מרכיבים
1.שמן
2. 2 חצילים בינוניים
3. 6 בצלים גדולים
4. 4 ביצים קשות
5.מלח פלפל-לפי הטעם
6.כמון-חצי כפית
7.סוכר-להתחיל ב3 כפיות ולהוסיף לפי הטעם
אופן ההכנה
הכנות:
1. מקלפים את החצילים וחותכים לפרוסות(רצוי לילה לפני ולייבש במגבת שלא יספגו שמן)
2.מקלפית את הבצלים וחותכים לפרוסות
3. מכינים ביצים קשות ומקלפים
לעבודה:
1.מטגנים את החצילים במחבט עם שמן רותח עד להשחמה טובה ומעבירים לקערה
2.במקביל לטיגון החצילים העמידו עוד מחבט עם ס"מ שמן וטגנו תבצל עד להשחמה מירבית!!(ממש לקרמל את הבצל)
3.להעביר גם את בבצל המטוגן לקערה עם השמן שלו לא לפחד
4.להעביר הכל לבלנדר כולל הביצים קשות להוסיף את כל התבלינים ולטחון עד למחית אחידה וטעימה
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון