הוראות הכנה
מרכיבים
¾ כוס בורגול מהסוג הקטן
2 חבילות פטרוזיליה
½ חבילה נענע
½ חבילה בצל ירוק
2 עגבניות
2 מלפפונים
מיץ לימון לפי הטעם
שליש כוס שמן זית
מלח, לפי הטעם
אופן ההכנה
משרים את הבורגול במים לעשר דקות. מוציאים מהמים וסוחטים את הבורגול בידיים על מנת להוציא ממנו את המים ככל האפשר.
חותכים את הפטרוזיליה, הנענע והירקות דק דק ככל האפשר.
מערבבים הכל.
מתבלים בשמן לימון ומלח.
מאפסנים במקרר למס' שעות לספיגת הטעמים.
בתאבון!
מגיש:
מקור: אתר ZOLO
שתף את המתכון